Iklan Billboard 970x250

Andreea Balan Divort Youtube, Exclusiv Andreea Balan O Noua Viata Dupa Divort Si Acasa Cu Femeile Interviu Confidential Youtube

Iklan 728x90

Andreea Balan Divort Youtube, Exclusiv Andreea Balan O Noua Viata Dupa Divort Si Acasa Cu Femeile Interviu Confidential Youtube

Nu uita sa te abonezi pentru a vedea mai multe vloguri Andreea Balan - Suflete Pereche Official Video. Andreea Bălan și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva luni.


Andreea Bălan Gest De Neințeles Ce A Făcut In Plin Divorț Cu George Burcea Capital

Pentru mine ziua de 4 martie est.

Andreea balan divort youtube. De Dana Popa 25 Februarie 2020 - 1400. Actorul și cântăreața sunt în continuare în proces de divorț asta pentru că la mijloc sunt implicați doi copii fetele Ella și Clara născute în timpul. Tudorel Filimon actorul din serialul La Bloc în doliu.

Andreea Bălan susține că l-a iertat pe George Burcea și că înțelege faptul că cei doi se aflau în etape diferite ale vieții în momentul în care s-au cunoscut. Fosta soție lui Pepe a primit un inel cu diamante Ziare Online. Httpsyoutuber5Q7r3aPfBE Andreea Balan - Ing.

Mărul discordiei pare să fie cartea în care actorul relatează dramele ce i-au zglţâit. Invitat la emisiunea online În Oglindă prezentată de Mihai Ghiță. Click desktop articole 300x250 p2.

Andreea Bălan a răspuns tranșant comentariilor fanilor după ce s-a zvonit că divorțează de George Burcea. Andreea Balan la un pas de DIVORT. De aceea scopul meu imediat.

Am realizat că un copil mă va completa la un nivel extrem de profund la un nivel la care nimic altceva nu a reuşit să mă completeze până în momentul acela. Pe moarteWOWBIZNe puteti urmari pehttpswwwwowbizrohttpswwwkanaldro. După cum vedeți ne găsiți divorțate cu copii asta e viața a spus Andreea Bălan la filmare completând că din păcate în România de multe ori femeile sunt judecate pentru că își refac viața.

Am dorit foarte mult să-mi construiesc o familie. Deși au împreună două fetițe Ella Maya și Clara Maria cei doi nu s-au înțeles prea bine până de curând. Cine este Ramona Olaru asistenta care o va înlocui pe Flavia la Neatza cu Răzvan.

Cum s-a camuflat Mihaela Rădulescu în aeroport. George a promis că nu va face public acest lucru că nu va scrie în cartea lui de acel moment pentru a-și proteja familia pe fetițe și pe Andreea de situația care va apărea când se va afla de asta. Ce i-a mărturisit Sofia mamei sale.

Ce spune Andreea Bălan despre fostul soț. Andreea balan andreea balan iubit Andreea balan divort George Burcea. Dincolo de toate acesteam și George Burcea și-a refăcut viața acesta având o frumoasă relație.

Ma numesc Balan Iulianaam 17 ani si as vrea sa ma ajutati si pe mnva rog din suflet. Cele mai citite stiri. Dar totuși fără să anunțe de Andreea a.

Ea susține că nu s-a așteptat vreodată că se va ajunge la divorț însă acceptă acest lucru și merge mai departe cu capul sus. Relatia cu George Burcea este. S-au găsit cu greu iar acum sunt la un pas să se piardă cel puţin asta susţin tot mai multe voci.

De curând chiar într-un vlog pe canalul de YouTube al Andreei Bălan au vorbit despre despărțirile din viața lor și au descoperit că au destul de multe lucruri în comun. Acum că divorțul a fost pronunțat rămâne de văzut cât va avea de plătit fostul soț al Andreei Bălan drept pensie alimentară. Andreea Bălan care are și custodia fetițelor a solicitat în instanță șiplata pensiei alimentare pentru perioada din care cei doi s-au despărțit.

Andreea Bălan ar fi luat foc după ce fostul actual soț George Burcea s-a afișat cu Viviana Sposub de care s-a îndrăgostit la Ferma. Dragii mei cu emotie si cu multa dragoste va prezint azi AMINTIRI una dintre cele mai emotionante piese din cariera mea. Cele mai citite știri.

Potrivit unor apropiați cântăreața îi pregătește o dulce răzbunare chiar dacă ea a fost prima care și-a refăcut viața amoroasă în plin proces de divorț. Raluca Pastramă cerută în căsătorie de iubitul arab. Andreea balan Andreea balan divort George Burcea vedete droguri aurelian temisan Monica Davidescu vedete divort cristi brancu vedete dosar penal.

Cei doi s-au căsătorit în luna august a anului 2019 și s-au despărțit cu certuri și multe controverse în martie 2020. Diva de Monaco a vrut să treacă neobservată dar vă arătăm Exclusiv. Sărută-mă tare înainte să pleci Tristeţe de vară.

După ce au fost surprinși împreună la malul mării în urmă cu mai bine de o lună iar internetul s-a umplut de povești despre presupusa lor relație de dragoste Andreea Bălan și Tiberiu. Deși fanii și-au făcut griji pentru starea de sănătate a artistei având în vedere că rămăsese singură cu cele două fetițe se pare că aceasta și-a refăcut viața. Click desktop articole 300x250 p2.

Problemele grave din cuplul Andreea Bălan - George Burcea au ieșit la iveală și par să confirme iminentul divorț. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2017 pe plajă în Los Angeles iar la scurt timp au devenit părinții Ellei. Andreea Roxana 17-12-2013 Daca se poate am o nelamurire eu muncesc in Grecia sotul in Germania vrem sa imputernicim bunica sa ii scoata pasaport fiului nostru minor si sa il scoata din tara pe langa asta vreau ca ea sa aiba aprobarea mea pentru a semna tot ce este necesar pentru.

Andreea Bălan a explicat pe canalul ei de Youtube ce reprezintă cele două fetițe pentru ea. Andreea și George sunt într-o situație critică de când el a vorbit public de tatăl său de când a spus de acesta că e criminal. La cinci luni de la nuntă în cuplul Andreea Bălan George Burcea au apărut problemele.

G eorge Burcea și Andreea Bălan au făcut pace la un an de la divorț. Andreea Bălan şi George Burcea cronica unui divorţ anunţat dar regretabil. De Andreea Dumitru 17 August 2020 - 2209.

George Burcea și Andreea Bălan au pus capăt relației de dragoste în februarie 2020 dar nici până în prezent nu au divorțat. Andreea balan divort george burcea vedete divort. Cantareata andreea balan divort vedeta divort vedete.

Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu ea și fiica cea mică Clara iar pe fundal se auzea melodia Summertime Sadness a Lanei del Rey. Pe 6 martie 2019 artista și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță Clara Maria după nașterea căreia a avut mari probleme. Drum lin către stele 15 mesaje de condoleanțe pe care să le transmiți familiei răposatului.

Subscribe to your favourite music. Te-ar mai putea interesa și.


Andreea Bălan A Depus Actele De Divorţ Detalii Bombă Din Dosar


Divortul Dintre Andreea Balan Si George Burcea Youtube


Andreea Bălan Divorţează De George Burcea Ea Are Un Mare Regret Fetele Noastre Nu Vor Avea Reperul De Familie


Imagini Exclusive Cu George Burcea După Ce S A Aflat Că Divorţează De Andreea Bălan Youtube


Andreea Bălan Noi Detalii Despre Divorțul De George Burcea Ce S A Intamplat De Fapt Cu Mașina Pe Care I A Făcut O Cadou Actorului Impact


Andreea Balan Si George Marile Greseli In Drumul Spre Divort By Cristi Brancu Youtube


Cristi Brancu Face Dezvăluiri Bombă Despre Căsnicia Andreei Bălan Cu George Burcea Youtube


Care Este De Fapt Motivul Real Al Divorțului Dintre Andreea Bălan și George Burcea Ce S A


De Ce Divorteaza Andreea Balan Inregistrarea Youtube


Ce Simte Acum George Burcea Pentru Andreea Bălan Deși Sunt In Plin Divorț Ea Va Exista Mereu Pentru Mine știri Un Site De Muzica


Exclusiv Necazurile Se țin Lanț De George Burcea Detalii Halucinante Despre Divorțul De Andreea Bălan Impact


Detalii De Culise Din Divorțul Anului De Ce S A Separat De Fapt Andreea Bălan De George Burcea Nu Vrea Să Fie Ajutat


Andreea Bălan A Confirmat Divorțează După Doar 5 Luni De Căsnicie Ce S A Scris In Presă Este Adevărat știri Un Site De Muzica


Andreea Balan Divorteaza La 5 Luni După Nuntă George Burcea Youtube


Exclusiv Andreea Balan O Noua Viata Dupa Divort Si Acasa Cu Femeile Interviu Confidential Youtube


Andreea Balan La Un Pas De Divort Relatia Cu George Burcea Este Pe Moarte Youtube


Exclusiv Andreea Balan O Noua Viata Dupa Divort Si Acasa Cu Femeile Interviu Confidential Youtube


Andreea Balan 114 Life Update Dupa Despartire Youtube


Andreea Balan Incepe Procesul Cu Sotul Ce Bunuri Vrea Sa Obtina

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post